Foto: Bjørnar Løkstad

Porsgrunn bystyre på tur

For å markere oppstarten av Grenland friluftsråd og sette friluftsliv på agendaen, tråkket Porsgrunn bystyre med ordføreren i spissen opp til Årholtstua i Siljan, der det ble servert skaukaffe, kake og faglige innslag. Tid til lek i skogen ble det også. 

Så nå kan man trygt si at bystyret står, og går, for tur!

 

 

I høst skal politikerne i Porsgrunn bystyre vedta en splitter ny kommuneplan, og aldri før har friluftsliv, folkehelse og grønne verdier stått så høyt på agendaen. Dermed var de heller ikke vonde å be da ordføreren i Porsgrunn, Øystein Beyer, satt av en hel dag i skogen før kveldens bystyremøte.

 

Foto: Bjørnar Løkstad

Liv og røre på tunet med bystyret på tur
 

På programmet sto mange spennende innslag, fra Porsgrunn og Omegn Turistforening, Grenland friluftsråd og flere representanter for Porsgrunn kommune.

 

Det sprekeste innslaget var det nok likevel Friluftsrådenes landsforbund som sto for, med rebusløp der friluftsliv i Porsgrunn var tema. Rekorden som ble satt for antall bystyremedlemmer i full knebøy kommer nok til å stå seg i mange år.

 

Grenland friluftsråd ønsker å takke alle som bidro til denne flotte dagen, fra initiativtakere til vertskap og foredragsholdere - og ikke minst alle deltakerne som viste med tydelighet at bystyret i Porsgrunn setter pris på friluftsliv.

 

 

Med friluftslivet trykket på (sic) sitt bryst!
Fra venstre: Ingrid Kilde (Friluftsrådenes landsforbund), Øystein Beyer (ordfører, Porsgrunn), Bjørnar Løkstad (Grenland friluftsråd) og Marianne Sanderud (Friluftsrådenes landsforbund).

 

Les Porsgrunn Dagblad sin dekning av dagen her